Brf Hästhoven 2 | 769616-7621
28 feb 2019

Marsnyheter

2019-02-28 19:07

Valberedningen 2019 
I vår ska vi föreslå nya styrelserepresentanter till Årsstämman.
Därför gör vi detta utskick med en uppmaning just till Er.

Vi behöver förslag eller intresseanmälningar till styrelserepresentanter. Att arbeta med olika frågor i Styrelsen är ett intressant och utvecklande arbete. Här får du vara med att påverka inte bara din situation utan alla medlemmars boende.
Om du är intresserad eller känner någon som du vill nominera kontakta oss på någon av nedanstående uppgifter så kan vi berätta mera!

Igor Borg, Örsvängen 13                                                        Caroline Olsson, Örsvängen 9
Mobil: 070 728 58 13                                                                Mobil: 073 645 88 36
E-post: igor.borg58@gmail.com                                              E-post: caroline.olsson90@gmail.com

Motioner till årsstämman 
Snart är det dags för årsstämman 2019. Inför detta vill vi påminna Er om att lämna in Er motion i god tid. För att vi ska få med din motion så måste den lämnas in senast den 31 mars för att styrelsen ska hinna behandla den innan kallelsen till stämman.
Motionen kan antingen lämnas skriftligt i styrelsebrevlådan på Örsvängen 9 eller så kan du maila den till kontakt@brfhasthoven2.se

Com Hem-avtalet 
I höstas gick vi ut med en enkätundersökning till samtliga medlemmar i föreningen där vi undersökte hur medlemmarnas Tv-vanor ser ut idag. Ca 80 stycken av våra 100 medlemmar svarade på denna.

Undersökningen visade att en knapp minoritet ville behålla Com Hem. Men då det inte fanns en klar majoritet för att avsluta med Com Hem så valde styrelsen att förhandla med Com Hem.
Resultatet blev att vi fick ett förmånligare avtal med Com Hem med en lägre årskostnad samt kortare avtalstid, något vi inte kunde tacka nej till. Därför kommer vi nu fortsätta ha Com Hem på samma sätt som tidigare.  

Städdag 2019
Onsdagen den 8 maj kommer föreningen ha städdag. Vi kommer ha samma upplägg som förra året med att vi tänder våra grillar 17.00 och att föreningen bjuder på korvgrillning. Vi kommer även detta år servera dricka till både barnen och vuxna.

Tvättstugorna
Vi vill återigen uppmärksamma samtliga boende om att det är allas ansvar att städa efter sig när man är klar med sitt tvättpass. Skräp och tomma förpackningar ska inte lämnas kvar i tvättstugan. Instruktioner för hur städningen skall utföras av boende finns i varje tvättstuga.

Styrelsen har beslutat att under 2019 prova möjlighet till dubbelbokning på de två morgonpassen under måndag till fredag. Ett flertal medlemmar har önskat möjlighet till att få boka dubbla pass och då dessa pass inte nyttjas så ofta så finns nu möjligheten för de som är hemma dagtid på vardagar.

Betala avgiften / hyran med e-faktura eller autogiro
Från och med mars månads avgift så tar Rådrum ut en avgift på 20:- ifall du önskar att få den på papper hemskickad. Om du istället väljer att få den via e-post, på autogiro eller som e-faktura så kostar det inte dig något extra.

Autogiro
Anmälan sker via din internetbank.
Sök upp Brf Hästhoven 2 (bankgironummer: 5321-3104) i listan av autogiroanslutna företag.
Kom ihåg att också välja på rådrums aviseringssida om du vill ha dina avier till din e-postadress eller till din brevlåda, i annat fall så skickas inga avier ut.

Länk och inloggning hittar du på din senaste avi.
Om du inte har en internetbank så kan du kontakta styrelsen för att få en pappersblankett istället.

E-faktura
Anmälan sker via din internetbank där du söker upp "Rådrum" som leverantör av e-fakturor. Välj den leverantör som endast heter "RÅDRUM" och inte någon av de som heter Rådrum AB och har en efterföljande siffra.

På den efterföljande sidan skriver du in följande information.
Namn: Den boende som fick pappersavin
E-post: Din epost för bekräftelse när e-faktura är aktiverat
Kundnummer: Det kundnummer som står på avin
Bgnr, endast siffror: Föreningens bankgironummer 53213104. 

Med vänliga hälsningar,  
Styrelsen i Brf Hästhoven 2 

Besöksräknare

40 505 besökare sedan 2016-09-02

Kalender
 • Öppet Hus
  2020-09-02 18:30
 • Öppet Hus
  2020-10-07 18:30
 • Öppet Hus
  2020-11-04 18:30
 • Öppet Hus
  2020-12-02 18:30